Varicella's Birma

En liten uppfödning i hemmamiljö

Premiär

då var det dags att får presentera ...

22 september, 2013, söndag

Nu äntligen ser Varicella's nya hemsida dagens ljus. Den är lite annorlunda uppbyggd jämfört med de traditionella "birma-sidor". Men jag vill sätta min prägel helt enkelt.
Som många kanske redan vet arbetar jag som frilansande webbutvecklare vilket gör att jag sätter rätt höga krav på mig själv också. :-)
Just nu har vi 3 små härliga knubbiga små kattungar på drygt 6 veckor efter Sassa och S*Zilkyzox Simon af Tuffe´. Två tjejer, en brun och en choklad samt en lila pojke.
Chokladtjejen kommer jag nog att behålla själv. Jag kommer med lite bilder på kattungarna framöver.

av Annette

Kommentera gärna

* = obligatoriska fält


Underbart!

Så kul att du har fortsatt! För OM har du inte gjort!! Kramar från Lotta och s*Trampedals Birmor, (ack så vilande...)

Härligt

med en helt ny hemsida och ett annorlunda stuk på den också. Grattis till kattungarna. Hoppas att Aramis utvecklas i positiv riktning och kommer att ge dig fina kattungar. Kram till er alla både tvåbenta och fyrbenta. Liz

Härligt!

Grattis till en fin sida Annette! Riktigt roligt att se dig på nätet igen! :D Och så söta dina små är! :) Hoppas vi ses snart på nån utställning framöver! Kram

Snyggt ... förstås!

Snygg och stilren hemsida. Kommer tillbaka och kollar lite då och då. Det ser ut som du har fått en kull fina kattungar också. Stort grattis!

Stort tack!

Som sagt ett stort tack för alla fina kommentarer. Det värmer gott! Det känns riktigt skönt att få damma av stamnamnet Varicella's igen!