Varicella's Birma

En liten uppfödning i hemmamiljö

Ett nytt klösträd

för katterna att vässa klorna på.

25 november, 2014, tisdag

Jag ser att det var ett tag sedan jag gjorde ett litet inlägg här på hemsidan. Men tiden har bara runnit iväg och tankarna har varit lite på annat håll med tanke på vår stora vattenskada. Vi är nu inne i en torkperiod och när allt är torrt rivs vårt enda badrum. Mitt i allt elände har lilla Vanilla börjat stresslöpa men jag har insett att jag kan inte para henne just nu med tanke på vår situation. Det känns inte rätt. Fast jag har hunnit hjärtscannat Vanilla och hennes hjärta pumpar på som det ska. Det känns otroligt skönt!
Men nu till bilden på vår fina Aramis. Förra veckan rättarsagt i fredags kom leveransen på nya klösträdet från Tyskland och Zooplus. Den togs emot av öppna "kattarmar" och de bara älskar trädet. Den som nu har bytt sängplats dagtid mot en av klösträdets liggplatser är Aramis. Han verkar verkligen funnit sig en ny favoritsovplats. Jag är så nöjd och glad över detta!

av Annette

Kommentera gärna

* = obligatoriska fält


ett underbart klösträd

såg ditt underbaraklösträd så jag beställde detsamma direkt . hoppas nu min lilla birma ska gill detta klösträd.

Klösträd

Hej Loa, Oj, jag såg först nu att du hade kommenterat. Jag tror din lilla birma kommer att älska det här klösträdet för de gör verkligen mina birmor. :)